Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Matka sa po rozvode zrútila. Deti ju v tom ale nenechali

reklama:
Matka sa po rozvode zrútila. Deti ju v tom ale nenechali

Po 11 rokoch manželstva ženu opustil jej manžel. Nechal ženu samotnú s deťmi a odišiel za inou. Len to žene oznámil a odsťahoval sa preč. Malému chlapcovi bolo päť rokov a jeho mladšej sestre len štyri roky. Žena sa potom zrútila, pretože nevládala starostlivosť o deti, prácu, a ešte sa starať o domácnosť.

Žena mala pochybnosti, či vôbec všetko zvládne

Mamička dvoch malých detí len dúfala, že sa rozvod neprejaví na ich psychickom stave. Chcela, aby sa stále mali rovnako dobre a snažila sa zo všetkých síl. Sama však bola psychicky na dne a po niekoľkých dňoch sa zrútila. Znovu sa ale dala dokopy, pretože mala deti a nechcela, aby videli, ako sa trápi. Chcela pre nich krásny život, bez ohľadu na to, ako zle na tom bola.

Každú nedeľu chodili do kostola, a stalo sa to tak aj tentoraz. Každý všedný deň ich vodila do školy, pomáhala im s domácimi úlohami a starala sa o ne, ako keby boli kompletná rodina. Stále ale bola smutná z odchodu svojho muža. Bola v živote trochu stratená a hľadala si svoje miesto v živote. Od rozvodu uplynuli dva roky a jedného dňa sa kňaz rozhodol, že pre ženu pripraví prekvapenie.

Deti spoločne prekvapili svoju matku

Kňaz na omšu ku Dňu matiek prehovoril o tom, akú veľkú úlohu v našom živote hrajú naše mamičky. Starajú sa o nás celý život, aj keď sme dospelí. Požiadal preto deti, aby si vybrali kvety a pozdravili s nimi svoju mamičku. Matka po omši povedala, aby sa chytili za ruky a spoločne sa vydali k domovu. Aké bolo jej prekvapenie, keď jej vlastné deti odovzdali krásny darček v podobe kvetov.

Malý chlapec sa na matku usmial, pohladil ju po tvári a povedal jej, že jej daroval tieto kvety, pretože sa o nich s láskou stará . Matka sa následne rozplakala a obe deti objala. Je krásne, ako aj malé deti môžu mať radosť z maličkostí, pretože sú pre nich dôležité. Ako je vidieť, nezaujíma ich, koľko majú hračiek, ale milujú svoju mamičku, pretože sa o ne dobre a denne stará.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 19. októbra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.