Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Je vaša láska tá pravá? Prezradia to tieto signály

reklama:
Je vaša láska tá pravá? Prezradia to tieto signály

Nájsť niekoho, s kým vám je dobre a dokonale si rozumiete, je skutočné šťastie. Ale nájsť si zároveň aj niekoho, s kým vám to vydrží už navždy, je hotový zázrak. A ako teda poznať, že ten koho milujete, je ten pravý, a že vaša láska aj hory prenáša? Pokiaľ u vás prevláda väčšina nižšie zmienených signálov, podľa odborníkov na ľudské vzťahy vaša láska nepozná medze a mala by trvať až do konca života.

Prekvapujete sa

Stačí naozaj iba drobnosť. On vám prinesie kvet, vy mu zase uvaríte na večeru jeho najobľúbenejšie jedlo a navzájom si urobíte neplánovaný romantický večer. Nápadov, ako svoju drahú polovičku prekvapiť, je nespočet. Robíte to len tak, len preto, aby ten druhý mal radosť. Zaberie to len chvíľku, ale pre toho druhého to znamená skutočne veľa.

Načúvate si

Je veľký rozdiel počúvať a „počúvať“. Môžete sa baviť o čomkoľvek, pokojne aj o tom, ako je vonku škaredo. Je však dôležité naozaj toho druhého počúvať, nie len počúvať jedným uchom tam a druhým von. Veľa párov žije vo vzťahu ako "spolubývajúci". Zdieľajú spoločne byt či dom, ale nedokážu sa baviť už o ničom inom, len o tom, kto umyje riad, kto uprace alebo kto uvarí. O tom ale predsa vzťah nie je, nemyslíte?

Chýbate si

Hoci spolu trávite všetok voľný čas alebo spolu dokonca bývate, akonáhle jeden z vás odíde, neskutočne si chýbate a nemôžete sa jeden druhého dočkať aj po niekoľkoročnom vzťahu? Tak to si zatlieskajte, pretože toto naozaj nie je obvyklé. Nie je totiž nič krajšie, než keď po takom dlhom čase, čo už spolu ste, sa na seba neustále tešíte a z práce sa ponáhľate za tým druhým domov a nemôžete sa dočkať spoločného večera, akoby ste spolu ešte len začínali.

Dokážete fungovať aj bez seba

Aj napriek tomu, že si chýbate a určite sa nesmierne milujete, dokážete fungovať jeden bez druhého. Na tom totiž nie je nič zlé, skôr naopak. Vo vzťahu, kde môžete žiť aj dýchať samostatne, sa nikdy nebudete cítiť nejako zviazane. S tým pochopiteľne súvisí aj vzájomná dôvera, bez ktorej by to vo vzťahu jednoducho nešlo. Keď si dvaja navzájom neveria a musia sa strážiť na každom kroku, skôr alebo neskôr to jedného prestane baviť.

Spoločné plány

Ak sa partneri dokážu zhodnúť na podstatných bodoch, ktoré sa týkajú ich spoločnej budúcnosti, majú napoly vyhrané. Reč je napríklad o deťoch, či chcú bývať na dedine alebo v meste, bývať v dome či byte a množstvo ďalších vecí. Pochopiteľne, že nie vždy sa vo všetkom na 100% zhodnete, vždy idú ale urobiť kompromisy. Ak ale máte úplne iné názory a vaše postoje sa rozchádzajú, tento vzťah najskôr fungovať nebude.

Prajete si

Či už ste to vy alebo váš partner či partnerka, kto práve prežíva úspech, nikdy si nezávidíte. Skôr naopak, pre svoju polovičku si prajete len to najlepšie a vo všetkom ju podporujete. Parteri ste od toho, aby ste sa podporovali a boli tu jeden pre druhého za každých okolností. Keď má človek po svojom boku niekoho, kto mu verí, dokáže aj nemožné.

Pomáhate si

Tento bod súvisí s bodom vyššie. Keď svojej polovičke prajete a navyše aj pomáhate vo chvíľach, kedy nevie ako ďalej, ste pre neho niekým, na koho sa môže kedykoľvek spoľahnúť. Cítiť oporu a pomoc jeden v druhom, je vo vzťahu neskutočne dôležité. Aj napriek tomu sa na tieto činy často zabúda. S podporou a pomocou od toho druhého toho dokážete oveľa viac, pretože na všetko ste dvaja, tak na to pamätajte!

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 14. marca 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.