Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Narodilo sa vaše dieťa v jednom z týchto znamení? Pravdepodobne máte doma malého génia

reklama:
Narodilo sa vaše dieťa v jednom z týchto znamení? Pravdepodobne máte doma malého génia

Už v útlom veku môžeme ľahko odhaliť, či náš maličký potomok bude génius. Niektoré deti totiž do vienka dostali veľkú dávku múdrosti a inteligencie. Podľa všetkého práve za tento dar môže znamenie zverokruhu, v ktorom sa deti narodili.

Práve deti narodené v mesiacoch máj, jún, september a október patria medzi tie najinteligentnejšie znamenia, s ktorými sa môžeme stretnúť. Avšak znamenia zverokruhu bývajú často na pomedzí dvoch mesiacov, z toho dôvodu sa medzi tie najinteligentnejšie radia len tieto dve znamenia.

Blíženci

Podľa astrológov sú Blíženci najinteligentnejšie znamenia v horoskope vôbec. Nenechajte sa však zmiasť tým, že napríklad vášmu malému Blížencovi nejdú počty. Blíženci sú od narodenia ovplyvňovaní planétou Merkúr, ktorá ich robí prirodzene inteligentnou, so zmyslom pre detail a sú to veľmi empatické osoby. Sú to komunikatívni ľudia, ktorí sa najlepšie uplatnia ako vedci, umelci či vynálezcovia.

Panny

Aj v tomto prípade môžeme hovoriť o veľkom vplyve planéty Merkúr na znamenie Panny. Naopak od Blížencov sa Panny môžu pýšiť analytickým myslením, rýchlymi a pohotovými reakciami. Vždy si idú pevne za svojimi vytýčenými cieľmi a nikdy zo svojej cesty úspechu nevybočia.

Panny musia mať všetko dopodrobna premyslené, bez toho sa do ničoho bezhlavo nepúšťajú. Vynikať budú v oblasti lekárstva či astrofyziky. Okrem iného výskumy dokonca potvrdzujú, že väčšina veľmi úspešných lekárov sa narodila práve v znamení Panny.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 1. apríla 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.