Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Na internete sa zrodila hviezda: Tínedžerka s Downovým syndrómom dobýja svet modelingu

reklama:
Na internete sa zrodila hviezda: Tínedžerka s Downovým syndrómom dobýja svet modelingu

Nie je typickou modelkou, a predsa o ponuky na fotenie nemá núdzu. Georgia Traebert z Brazílie je 14-ročná tínedžerka, ktorej kariéra raketovo odštartovala vďaka náhode a internetu. Sympatické dievča trpí Downovým syndrómom, no napriek tomu ju v modelingových agentúrach doslova milujú.

Za úspechom školáčky stojí obyčajná náhoda. “Všetko to začalo ako vtip,” vysvetlila Georgina mama Rubia pre The Sun. Žena uverejnila dcérkinu fotografiu na sociálnej sieti, no ani vo sne nečakala, akú vlnu záujmu tým vyvolá. Záber sa stal okamžite hitom internetu a odštartoval kariéru jej dievčatka.

Georgia mala o svet modelingu a módu ako takú vždy veľký záujem. Hoci má iba 14 rokov, podarilo sa jej to, po čom túži každý z nás – dnes svoj sen žije aj v realite. Má podpísanú zmluvu s piatimi agentúrami a na Instagrame ju sleduje 50-tisíc užívateľov. Prostredníctvom sociálnych sietí ju pozná celý svet.

Usmievavá dievčina je živým dôkazom toho, že sa netreba vzdávať svojich snov, a to ani v prípade, že trpíte vrodeným ochorením. Georgia začala veriť v samu seba, vďaka čomu doslova žiari šťastím. “Moja rada je nikdy sa nevzdávať. Pretrvávajte vo svojich snoch, pretože nič nie je nemožné. Chcite, verte a bojujte, aby ste ich zmenili na skutočnosť,” radí hrdá mama Rubia.

Foto: georgiafurlan.oficial

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 31. januára 2019Zdroj www.boredpanda.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.