Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pár si adoptoval čínskeho chlapca. Hrozivé zistenie po rokoch

reklama:
Pár si adoptoval čínskeho chlapca. Hrozivé zistenie po rokoch

Manželia túžili po dieťatku, a tak sa rozhodli pre adopciu. Čínskemu chlapčekovi venovali všetku svoju lásku a odmalička ho zoznamovali s jeho rodnou kultúrou. Keď sa po rokoch pozreli do adopčných dokumentov, takmer odpadli.

Ako uvádza portál Mirror, šokujúci príbeh rodiny sa objavil na sociálnej sieti. Manželia si chceli adoptovať syna z oblasti Ázie. Ešte pred narodením sa stretli s jeho biologickými rodičmi. "Uistili sme ich, že dieťa bude milované, čo bola pravda, pretože sme sa okamžite zamilovali do nášho chlapčeka," povedali rodičia.

Po ôsmich mesiacoch začali mať výčitky, že sa viac nesnaží spojiť ich "dokonalého čínskeho syna" s jeho rodnou kultúrou, a tak sa to rozhodli zmeniť. Našli si kamarátov v čínskej komunite, ktorí si chlapca obľúbili a stali sa pre neho "tetou a strýkom". O pár rokov ho zapísali na hodiny mandarínčiny, úradného jazyka krajiny, a dokonca ho vzali na množstvo výletov do Číny. Keď chlapec dovŕšil 17 rokov, rodičia mu pomáhali s vyplňovaním prihlášky na vysokú školu a nahliadli do adopčných dokumentov. Takmer im oči vypadli. Urobili obrovskú chybu!

"Niečo také očividné, také bolestné, bijúce do očí, niečo, čo ani moja žena, ani ja, sme v hlúposti našej mladosti, nezaregistrovali " povzdychol si otec a vysvetlil, že priezvisko chlapcových biologických rodičov boli "Park" a "Kim ", čo znamená, že ich adoptívny syn je Kórejčan a nie Číňan. Roky sa mu snažili vštepiť rodnú kultúrnu a robili presný opak.

Ich príbeh si na sociálnej sieti pozreli 3 milióny ľudí a napriek ich kolosálnej chybe ich zaplavili tisíce komentárov od ľudí, ktorí ocenili ich úsilie. "Hej, mandarínčina je jedným z najviac hovorených jazykov na svete, takže robili dobre," znel jeden z komentárov a doplnil ho ďalší. "Robili ste to so správnym zámerom". "Plačeeeeem," chichotal sa v komentároch ďalší užívateľ sociálnej siete.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. augusta 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.